2019. július 30.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. július 30.
A tésztához és a rizshez képest a burgonyának van a legalacsonyabb ökológiai lábnyoma. Ez derül ki a holland élelmezéstudományi központ adataiból. Egy olyan világban, ahol a […]
Do you like it?
2019. július 22.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. július 22.
A burgonya nem szereti a hőséget, szárazságot. Mégis, hogyan óvhatjuk meg az állományunkat? 1, Víz: nem árulunk el nagy titkot, hogy nagy hőségben, szárazságban az öntözés […]
Do you like it?
2019. július 8.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. július 8.
Tisztelt Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. 07. 01-től Ladislav Fogarassy – érdemei elismerése mellett, nyugdíjba vonulására tekintettel – ügyvezetői tevékenységét befejezte. Ugyanezzel a nappal a társaság […]
Do you like it?
2019. június 23.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. június 23.
Euro Sol burgonyafajta bemutató: Helvécián mutatjuk be idén a hazai piacon fellelhető csúcskategóriás burgonyafajtákat Cégünk évről évre, különböző helyszíneken próbálja ki a magyarországi termesztési körülményeken legjobban […]
Do you like it?
2019. június 17.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. június 17.
Krumpliságok: Egyedülálló együttműködés a szakoktatás és az üzleti szektor között Az idei burgonyapiaci helyzet megmutatta, hogy Magyarországon is nagyobb hangsúlyt kell fektetni a modern, gyakorlati alapokon […]
Do you like it?
2019. február 18.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. február 18.
Minden, amit a paprika, burgonya, káposzta és csemegekukorica-termelésről csak tudni érdemes.
Do you like it?
2019. február 5.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. február 5.
A vetőgumó-hiány és a tavalyi időjárás hatására számítani kell arra, hogy egyes vetőburgonya tételen lesz varasodás (Streptomyces). Ez alapvetően nem befolyásolja a vetőgumó minőségét és minden […]
Do you like it?
2018. december 19.
Közzétette Szabó Kristóf 2018. december 19.
Forralt bor, ínycsiklandó sült húsok, a lakást lassan teljesen betöltő süteményillat – a karácsonyi gasztronómiáról ezek jutnak először eszünkbe. Ha az ünnepi menü film lenne, ők […]
Do you like it?
2018. december 13.
Közzétette Szabó Kristóf 2018. december 13.
A hagyományos Hochenlockstedti Burgonyanapokon 200 fő kiáltotta ki Annalena burgonya fajtánkat győztesnek. A vakpróbákon az íz mellett a burgonya színét, a gumók formáját, valamint a hámozhatóságot […]
Do you like it?
2018. november 16.
Közzétette Szabó Kristóf 2018. november 16.
A vetőgumó normál frakciója, mérete a 35-55mm keresztátmérő. Ez azt jelenti, hogy a vetőgumó tételt ilyen rácson osztályozzák, és kiszerelésre kerül, minden, ami az 55mm-es rácson […]
Do you like it?
2019. július 30.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. július 30.
A tésztához és a rizshez képest a burgonyának van a legalacsonyabb ökológiai lábnyoma. Ez derül ki a holland élelmezéstudományi központ adataiból. Egy olyan világban, ahol a […]
Do you like it?
2019. július 22.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. július 22.
A burgonya nem szereti a hőséget, szárazságot. Mégis, hogyan óvhatjuk meg az állományunkat? 1, Víz: nem árulunk el nagy titkot, hogy nagy hőségben, szárazságban az öntözés […]
Do you like it?
2019. július 8.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. július 8.
Tisztelt Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. 07. 01-től Ladislav Fogarassy – érdemei elismerése mellett, nyugdíjba vonulására tekintettel – ügyvezetői tevékenységét befejezte. Ugyanezzel a nappal a társaság […]
Do you like it?
2019. június 23.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. június 23.
Euro Sol burgonyafajta bemutató: Helvécián mutatjuk be idén a hazai piacon fellelhető csúcskategóriás burgonyafajtákat Cégünk évről évre, különböző helyszíneken próbálja ki a magyarországi termesztési körülményeken legjobban […]
Do you like it?
2019. június 17.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. június 17.
Krumpliságok: Egyedülálló együttműködés a szakoktatás és az üzleti szektor között Az idei burgonyapiaci helyzet megmutatta, hogy Magyarországon is nagyobb hangsúlyt kell fektetni a modern, gyakorlati alapokon […]
Do you like it?
2019. február 18.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. február 18.
Minden, amit a paprika, burgonya, káposzta és csemegekukorica-termelésről csak tudni érdemes.
Do you like it?
2019. február 5.
Közzétette Szabó Kristóf 2019. február 5.
A vetőgumó-hiány és a tavalyi időjárás hatására számítani kell arra, hogy egyes vetőburgonya tételen lesz varasodás (Streptomyces). Ez alapvetően nem befolyásolja a vetőgumó minőségét és minden […]
Do you like it?
2018. december 19.
Közzétette Szabó Kristóf 2018. december 19.
Forralt bor, ínycsiklandó sült húsok, a lakást lassan teljesen betöltő süteményillat – a karácsonyi gasztronómiáról ezek jutnak először eszünkbe. Ha az ünnepi menü film lenne, ők […]
Do you like it?
2018. december 13.
Közzétette Szabó Kristóf 2018. december 13.
A hagyományos Hochenlockstedti Burgonyanapokon 200 fő kiáltotta ki Annalena burgonya fajtánkat győztesnek. A vakpróbákon az íz mellett a burgonya színét, a gumók formáját, valamint a hámozhatóságot […]
Do you like it?
2018. november 16.
Közzétette Szabó Kristóf 2018. november 16.
A vetőgumó normál frakciója, mérete a 35-55mm keresztátmérő. Ez azt jelenti, hogy a vetőgumó tételt ilyen rácson osztályozzák, és kiszerelésre kerül, minden, ami az 55mm-es rácson […]
Do you like it?