Vetőburgonya előrendelés

Meseszép vetőburgonya

vetőburgonya előrendelés

Közeleg az ősz és közeleg a vetőburgonya rendelési szezon, holnaptól már előrendelni is lehet. A legújabb és sztárfajtákért (pl. Sanibel, Bellarosa, Anuschka, Jelly…) tülekedés van a nemzetközi vetőburgonya piacokon is, így nem árt mielőbb beállni a sorba, hogy mindenki azt ültethesse, amit akar. Idén szeretnénk, ha mielőbb felkínálhatnánk a lehetőséget a magyar termelőknek, hogy mindenki előtt biztosíthassák a vetőburgonya igényüket. Sok fajtából csak korlátozott mennyiségű vetőburgonya áll majd rendelkezésre, de a kiemelt ügyfeleinken túl az előrendelési sorrend figyelembevételével tudjuk a vevőinket kiszolgálni.

November elején várhatóak a hivatalos áraink, amit majd honlapunkon és hírlevelünkben is közzé teszünk. (Aki még nem iratkozott föl a hírlevélre, tegye meg gyorsan!)

Az árak tekintetében konkrétumot most nem tudunk mondani, mint ahogy felelősségteljesen ebben az időszakban senki más. Az Euro Sol csapata azon fáradozik, hogy se a rendkívül gyenge és bizonytalan Euro/Forint árfolyam, se a szigorodó szabályozások és a hatóanyag kivonások miatt ne legyen radikális változás a tavalyi árakhoz képest. Magyarán azon dolgozunk, hogy az árakat lent tartsuk! Az előrendelés önmagában még nem jelent vásárlást.

Kérjük, mérjék fel előzetes igényeiket mind fajta, mind mennyiség tekintetében és írják meg nekünk az eurosol@eurosol-potato.hu e-mail címre előrendelésüket. A igénybejelentéseket minden esetben visszaigazoljuk! Az igénybejelentés magában még nem vetőburgonya előrendelés, ahhoz előleg megfizetése is szükséges.

Ha nem biztos még abban, hogy milyen fajtát szeretne termeszteni, vegye fel velünk a kapcsolatot valamilyen formában, és mi segítünk megtalálni a termesztési körülményeihez igazodó, piacon keresett, eladható burgonyafajtát. A termelők sikere a mi sikerünk is.

Fajtakínálatunkban megtalálhatóak a bio termesztők, nagykonyhák és a gourmet vásárlók igényének megfelelő fajták teljes sora. Minden igényhez tudunk ajánlani a kínálatunkból.

Vetőgumó előrendelés az Euro Sol Burgonyakereskedelmi és szolgáltató Kft-nél! Most!

 Árak, akciók, tanácsok, piaci hírek 
IRATKOZZON FEL  HÍRLEVELÜNKRE!
FELIRATKOZOM
close-link