Először, de nem utoljára Szentlőrincen

Először, de nem utoljára Szentlőrincen

Első ízben mutatkozott be az Euro Sol Kft. a Baranya megyei Szentlőrincen. Az idén 23. alkalommal megrendezett, augusztus 12-től 14-ig tartó Szentlőrinci Gazdanapok kiváló lehetőséget biztosított vállalkozásunknak, hogy bemutathassuk burgonyaválasztékunk egy részét a gazdáknak.

Célunk az volt, hogy a térség termelőivel megismertessük anyacégünk, az EUROPLANT Pflanzenzucht GmbH 30 legkeresettebb burgonyafajtáját. A szakmai tanácsadással egybekötött bemutatón a vásárlók meggyőződhettek arról, hogy a köztermesztésben már bizonyított, magas minőségű német burgonyák valóban korszerűen termeszthetők és a betegségekkel szemben rezisztensek.

Az Euro Sol Kft. igyekszik partnereinek megkönnyíteni a vásárlást, így a rendezvényen jelentettük be, hogy 2016 őszétől már Pest, Csongrád, Szabolcs-Szatmár és Borsod-Abaúj-Zemplén megye után Baranya megyében is értékesítői bázist hozunk létre.

A Gazdanapok sikerességét látva a termelők pedig biztosak lehetnek abban, hogy jövőre is találkozhatnak az Euro Sol Kft.-vel a Szentlőrinci Gazdanapokon.

Képgaléria: https://eurosolpotato.hu/kepgaleria-gazdanapok-szentlorinc-2016/

 Árak, akciók, tanácsok, piaci hírek 
IRATKOZZON FEL  HÍRLEVELÜNKRE!
FELIRATKOZOM
close-link