Bakony Expo: asztaltól a kultúráig

A Közép-Dunántúl és az ősz egyik legnagyobb gasztronómiai eseménye a Bakony Expo, így természetesen mi sem hiányozhatunk a kiállítók közül.

A Veszprém Arénában november 10-12 között rendezendő kiállítás és vásár a tájegység konyhaművészetének, népi kulturális hagyományainak hivatott teret adni.

Az idén negyedik alkalommal megnyíló rendezvényen a kiállítók az élelmiszer előállítás szinte teljes spektrumát lefedik, de a bortermelők, kézműves termékek készítői is fontosnak tartják a részvételt.

Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy aki számít, annak standja van a Bakony Expon. Így három napra az Euro Sol Kft. is a Dunántúl szívébe költözik.

Természetesen most is elhozzuk legnépszerűbb vetőburgonya fajtáinkat: a Ricardat (középkorai), Red Fantasyt (középkorai), a Red Soniat (igen korai fajta) és a Sanibelt (rendkívül korai fajta).

Aki viszont az ebédhez valót a kiállításon kívánja beszerezni, annak is érdemes megállni standunknál, mert étkezési burgonyát is vásárolhat nálunk.

Persze a kiállítás és vásárra nemcsak a kis- és nagytermelők portékái, hanem a kísérő programok miatt is érdemes ellátogatni. Kisgyerekes családoknak például azért, mert a november 10-én pénteken 14 órakor kezdődő rendezvény az apróságoknak egész délután „gyereknapot” tart játszóházzal, kézműves foglalkozással, hagyományőrző programokkal.

A szervezők a továbbiakban is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy ne csak vásárolni, de kikapcsolódni, szórakozni is lehessen a rendezvény ideje alatt. Ezért minden korosztály talál magának látni, hallani és kóstolni valót. Érdemes itt böngészni a programok között!

Tehát, mindenkit szeretettel várnak a IV. Bakony Expo szervezői, és természetesen, ha már erre jár, álljon meg az Euro Sol Kft. standjánál is!

Ha nem akar lemaradni róla, már most írja be a naptárba: Bakony Expo: 2017. november 10-12. Veszprém Aréna.

 Árak, akciók, tanácsok, piaci hírek 
IRATKOZZON FEL  HÍRLEVELÜNKRE!
FELIRATKOZOM
close-link