Red Sonia és a lóerők

Az, aki traktorral érkezik az augusztus 19-i IV. Zákányszéki Traktorshow és Vetőmagbörzére, a rendezők vendége lesz egy ebédre – áll a rendezvény szórólapján –, de a legszerencsésebb látogató, egy ikonikus traktorral, egy MTZ 80-assal térhet haza, már amennyiben a tombolán neki kedvez a szerencse. Persze, nem csak ezért, sokkal inkább a szakmai újdonságok miatt is érdemes szombaton kilátogatni a zákányszéki focipálya melletti füves területre.

A nap kétségkívül leglátványosabb eleme a lóerők küzdelme lesz, amelynek keretében traktoros felvonulásra, majd az ezt követő ügyességi, gyorsulási és erőhúzó versenyre várják a hivatalos nevén mezőgazdasági vontatóval érkező jelentkezőket.

A vetőmagbörze előadásain ilyen fajta izgalmakra nem számíthatunk, ám a legnevesebb hazai gyártók és forgalmazók jóvoltából szakmai újdonságaira annál inkább! A növényvédőszerek legújabb generációja mellett a műtrágyák széles skáláján át a legkorszerűbb öntözőrendszerekig bezárólag a témával kapcsolatban hasznos, gyakorlati ismereteket szerezhetnek az érdeklődők. A vetőmagpiac változásaira fogékony gazdák pedig a zöldség- és burgonyatermesztés újdonságairól kaphatnak átfogó képet a rendezvényen. Itt mutatja be az Euro Sol Kft. a nagyközönség előtt Red Sonia fajtánkat. A Red Sonia igen korai érésű, kiegyenlített, bőtermő, rózsahéjú burgonya. Kiválóságát, koraiságát a foszlóshéjú termesztésben mutatja meg leginkább.

A szakmai témákból adódóan elsősorban a felnőttek figyelmére számít a rendezvény, ám a legkisebbekre is gondoltak a szervezők, hiszen az elmaradhatatlan ugrálóvár mellett a kicsiknek azért mégis csak a traktorsimogatás lesz a legvonzóbb.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 Árak, akciók, tanácsok, piaci hírek 
IRATKOZZON FEL  HÍRLEVELÜNKRE!
FELIRATKOZOM
close-link