Becsületkasszától a burgonya show-ig

Becsületkasszától a burgonya show-ig

Europlant burgonyabemutató 2016. október

Az ősz ezen az éghajlati övön vitathatatlanul a terménybemutatók, mezőgazdasági kiállítások ideje. No, és a burgonya betakarításáé. Így vállalkozásunk német anyacége, az Europlant és partnere, a szintén német, burgonyakombájnokat forgalmazó Grimme csoport idén is megszervezte hagyományos burgonya bemutatóját, amelyre cégünk, az Eurosol delegációja is meghívást kapott.

A rendezvénynek otthont adó Lüneburg Heide Hamburgtól délre helyezkedik el. A tájék tradicionális burgonyatermesztő vidék, így adta magát, hogy az idei fajtabemutatót és kombájn showt itt rendezzék meg.
A szép számmal megjelent érdeklődő a földeken „élesben” követhette a betakarítógépek munkáját valamint a látogatók képet kaphattak a különféle burgonyafajtákról.

A bemutatón csupa olyasmit láttunk, ami egy ilyen mezőgazdasági rendezvényen várható. Az viszont már valódi meglepetésként ért bennünket, hogy a rendezvény közelében egy út melletti bódéban nagy halom előre csomagolt Europlant étkezési burgonya kellette magát. A kiszerelések mellett ugyan ott virított az árcédula, de eladót, egy szálat se láttunk. Volt viszont egy becsületkassza, gondolván az arra járó tisztes német vásárlókra…

 Árak, akciók, tanácsok, piaci hírek 
IRATKOZZON FEL  HÍRLEVELÜNKRE!
FELIRATKOZOM
close-link